Examentraining

 
 
EXAMENTRAINING
 
Tot nu toe begon de examentraining in maart en werd er alleen naar het eindexamen - dus het onderdeel leesvaardigheid -  toegewerkt.
 
Vanaf oktober gaan we het anders aanpakken. Het programma voor de examentraining begint dan bij de kijk-en luistervaardigheid, gevolgd door spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid. In de volgorde waarin op school ook wordt gewerkt.  De cijfers voor deze deelexamens vormen samen het cijfer voor je schoolexamen. Door ook op deze onderdelen te trainen kun je een beter schoolexamencijfer realiseren en begin je goed voorbereid aan het eindexamen.
 
OOK VOOR MBO/HBO STUDENTEN
Sommige studierichtingen vragen een niveau Engels dat minimaal op HAVO niveau ligt. Als Engels niet je beste vak was, merk je dat je basis kennis onvoldoende is. Door een examentraining te volgen kun je gaten in je kennis opvullen en krijg je steun en feedback op onderdelen waar je dat nodig hebt.
 
MODULES
We gaan werken in drie blokken van 6 lessen van 1,5 uur. Begin oktober t/m eind november, begin januari t/m half februari, en het laatste blok van half maart tot eind april.  Groepjes van maximaal 4 leerlingen.
 
LES VOORBEREIDING
Ja, dat hoort er echt wel bij. Geen pakken huiswerk, maar ga ervan uit dat je per les een uur of anderhalf uur nodig hebt voor de voorbereiding.