Examentraining

 
 
EXAMENTRAINING voor het hele examenjaar
 
Vanaf oktober 2017 zijn we de examentraining anders gaan aanpakken.  We werken nu het hele programma van het eindexamenjaar door en beginnen dus bij de kijk-en luistervaardigheid, gevolgd door schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid. In de volgorde waarin op school ook wordt gewerkt.  De cijfers voor deze deelexamens vormen samen het cijfer voor je schoolexamen. Door ook op deze onderdelen te trainen kun je een beter schoolexamencijfer realiseren en begin je goed voorbereid aan het eindexamen.
 
OOK VOOR MBO / VAVO STUDENTEN
Sommige studierichtingen vragen een niveau Engels dat minimaal op HAVO niveau ligt. Als Engels niet je beste vak was, merk je dat je basis kennis onvoldoende is. Door een examentraining te volgen kun je gaten in je kennis opvullen en krijg je steun en feedback op onderdelen waar je dat nodig hebt.
 
MODULES
We gaan werken in drie blokken van 6 lessen van 1,5 uur. Begin oktober t/m eind november, begin januari t/m half februari, en het laatste blok van half maart tot eind april.  Groepjes van maximaal 4 leerlingen van gelijk niveau.
 
LES VOORBEREIDING
Ja, dat hoort er echt wel bij. Geen pakken huiswerk, maar ga ervan uit dat je per les een uur of anderhalf uur nodig hebt voor de voorbereiding.